"Дентасюис ЕООД"

Комплектът от естетични инструменти OliBRUSH е резултат от сътрудничеството с д-р Карол Бабински. Работата с композити е създаване на красива повърхностна морфология. Идеалната четка трябва да има оптимална твърдост, за да направлява композита, а не само да го изглажда. Внимателно подбраната ширина и дължина на косъмчетата също влияе върху ергономичността на работа при моделиране на пълнежа.


OliBRUSH esthetic отговарят на горните изисквания. Освен това лежат удобно в ръката и са красиво изработени.


Дървена дръжка – използването на брезова дървесина гарантира лекота на инструмента, което заедно с ергономичния профил на дръжката гарантира комфортна работа.

Синтетични влакна – наличието на различни влакна позволява избор на идеалното съотношение между твърдостта и еластичността на косъма. Освен това, той е много по-гладък, по-устойчив на раздробяване и дезинфекциращи течности от естествените влакна.

OliBRUSH бр. 1 – профилиран за задни зъби и фини структури; късите влакна и късата работна част позволяват пълен контрол върху работата дълбоко в устата;


OliBRUSH бр. 2 – среден за по-малки повърхности и конструкции;


OliBRUSH бр. 3 – равнина за по-големи предни повърхности, напр. резци.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

OliBRUSH esthetic четки за моделиране

  • Модел OliBRUSH
  • Наличност В наличност
  • 30,00лв.


Европейско финансиране

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

 

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието .

 

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

 

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

 

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

 

Начало: 02.06.2023 г.

Край: 02.06.2024 г.

Онлайн магазин
ДЕНТАСЮИС ЕООД © 2023