"Дентасюис ЕООД"

Композитен апликатор, проектиран от д-р Karol Babiński. Уникалната форма на работните части позволява удобно моделиране на детайлите, специалното TT-glass titanium покритие е устойчиво на надраскване, изключително издръжливо и действа като антирефлексно покритие.

Гъвкави накрайници във формата на хокеен стик/мистрия - ширина на върха 1,0 мм - дължина 8,0 мм. Дължината на целия инструмент е 17,1 см. Кръгла, куха дръжка.

Съдържание на опаковката: 1x апликатор

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

TT-Master No. 1 композитен апликатор

  • Модел TT-Master1
  • Наличност В наличност
  • 65,00лв.


Европейско финансиране

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

 

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието .

 

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

 

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

 

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

 

Начало: 02.06.2023 г.

Край: 02.06.2024 г.

Онлайн магазин
ДЕНТАСЮИС ЕООД © 2023