"Дентасюис ЕООД"
  • ХИРУРГИЧЕН АСПИРАТОР M 2,20 С КАНЮЛА YANKAUER

Аспираторът с канюла Yankauer е показан за всички хирургични операции, при които е необходимо точно всмукване, без да се нарушава видимостта на хирургичното място. Конкретните дюзи, разположени в пръстен около апикалния периметър на канюлата, предотвратяват случайно засмукване на малки клапи от тъкан по време на гингивопластика. Изработен от прозрачен медицински клас PVC, така че да не поглъща светлината на сцилитичните лампи и да потъмнява мястото на операцията. Предлага се стандартно с устойчиви на огъване фитинги и осигуряване за автоложен костен филтър.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

ХИРУРГИЧЕН АСПИРАТОР M 2,20 С КАНЮЛА YANKAUER

  • Производители Omnia Spa
  • Модел 32.F2046.00
  • Наличност В наличност
  • 21,00лв.


Европейско финансиране

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

 

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието .

 

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

 

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

 

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

 

Начало: 02.06.2023 г.

Край: 02.06.2024 г.

Онлайн магазин
ДЕНТАСЮИС ЕООД © 2023