"Дентасюис ЕООД"
  • Имплант Naturall+

http://www.euroteknika-implants.com/naturall

Въз основа на последните научни данни в инплантологията, имплантът Naturall+ е идеален за поставяне веднага след екстракция, за да  се ограничи пределно загубата на костна маса и да се оптимизира  първичната стабилност, особенно в случай на тясно разнопосочни корени или анатомични бариери. Леката коничност на върха осигурява перфектно имплантиране в  mesio - дисталните тесни пространства .

Неговите размери , особенно в горната част и неговото позициониране (slightly supra-crestal) отговарят на изискването на повечето клинични случаи и са изцяло протетични по отношение на меките тъкани и маргиналната кост, улесняват мекотъканната агументация, гарантират постигането на траен и естетичен резултат.

 Двойната стъпка на резбата, каналът близо до повърхността помагат за запазването на кортикална кост и подобрява самонарезния капацитет на импланта за отличната остеоинтеграция.

Използва се  безопасно в рисковите райони като синус лифт, стимулира развитието на съединителната тъкан.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Имплант Naturall+

  • Производители ETK implant solution
  • Модел Naturall+
  • Наличност В наличност
  • 0,00лв.


Възможни варианти


Етикети: Имплант Naturall+

Европейско финансиране

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

 

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието .

 

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

 

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

 

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

 

Начало: 02.06.2023 г.

Край: 02.06.2024 г.

Онлайн магазин
ДЕНТАСЮИС ЕООД © 2023