Политика за личните данни

Кои сме ние?

В тази Политика за защита на личните данни на обръщенията "ние" и "нас" се разбира сайтът www.dentassbg.com, чието управление се извършва от офиса си в София, България.

Каква информация събираме и как?

Видовете лична информация, която събираме чрез този сайт могат да включват:

(1) Всички лични данни, които въвеждате и представяте, като Вашето име, адрес, телефонен номер, електронна поща, финансова информация, предпочитания за продукти и услуги.

(2) Данни, които ни позволяват да ви разпознаем, Вашите предпочитания и как да използвате този сайт.

(3) Вашите предпочитания и получаване на имейли от нас с актуализации, нови продукти, специални оферти и др.

Какво правим с Вашата информация?

Личната информация, която изпращате на Dentaswissbg.com с цел получаването на продукти или услуги, е под закрилата на Закона за защита на личните данни.

С цел подобряване на обслужването Ви и получаване на информация, относно Вашите нужди и интереси, Dentaswissbg.com

събира и използва лична информация със съответните уведомления, съгласия и регистрации в органите за защита на личните данни. Защитата на личните данни е в сила за всяка информация, която ние сме събрали при посещението на сайта.

Информацията, събирана от Dentaswissbg.com  с цел научаване за Вашите нужди и интереси, ни помага да изработим съответния индивидуален подход към Вас, като клиент.

Бихме използвали Вашата информация, за да Ви помогнем да извършите поръчка, за комуникация с Вас във връзка с продукти или услуги, или за да Ви предоставим сервизно обслужване или техническа поддръжка. Dentaswissbg.com не предоставя Вашата информация на трети лица, освен ако това не е съгласувано с Вас. Служителите ни са обвързани с това по силата на клауза за поверителност.

Dentassbg.com не събира информация за кредитни карти. Плащанията с кредитни карти се извършват чрез сигурна банкова система и до служителите на Dentaswissbg.com не достига информацията от Вашата кредитна карта. Финансови данни, не се използват по никакъв друг начин от нашите доставчици на финансови услуги или от Dentaswissbg.com и няма да бъде съхранявана по-дълго, отколкото това е необходимо за предоставяне на услугите.

Dentassbg.com няма да продава или предоставя за временно ползване срещу заплащане Вашата лична информация на други лица.

Също така бихме искали да Ви информираме за различни промоции, стоки и услуги, които могат да представляват интерес за Вас. Може да бъдете уведомени по електронна поща, телефон, SMS или други подобни средства, включително нови технологии.

Dentassbg.com препоръчва на всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни без разрешението на родителите или настойниците. Dentaswissbg.com  никога няма съзнателно да събира лични данни от непълнолетни, да ги използва по някакъв начин, или да ги разкрива пред трети лица, без позволение на родителите или настойниците им.

Вашите права

Ако имате някакви въпроси относно нашата политика за защита на личните данни или относно това как се обработва Вашата информация, молим да се свържете с нас. Можете да се свържете с нас чрез начините, посочени в нашата  страница за контакт.

Връзки към други сайтове

Тази политика за конфиденциалност обхваща само този сайт. Всякакви други уеб сайтове, които могат да бъдат свързани с Dentassbg.com са обект на собствена политика, която може да се различава от нашaтa.

Всяка промяна в нашата политика за защита на личните данни ще бъде публикувана в тази декларация за поверителност.

Последна актуализация: 01.01.2017г.