• admin
  • 2017-02-20
  • 202
  • 0
REGENAMEL® новото медицинско изделие за водена емайлна регенерация и кариес профилактика

Новото биомедицинско решение е базирано на откритията на екип от специалисти и изследователи от университета в Лийдс. Те откриват малки „умни“ белтъчни молекули със специалната способност да образуват триизмерна биоматрица с голям афинитет към зъбна реминерализация.  Лечение на кариес - лесно, сигурно, без болка.


REGENAMEL® се използва за лечение на началните кариозни лезии чрез регенериране на зъбния емайл и дентин.Твърдата тъкан на зъбите е дълбоко ременирализирана като се избягва необходимостта от инвазивни стоматологични процедури.

Това помага за запазването на зъбите възможно най-дълго.

• Регенерира денталната твърда тъкан в дълбочина

• Спира първоначалните кариеси

• Предпазва от инвазивни процедури

Регенеративна  авангардна технология

REGENAMEL® образува биоматрица  в лезията на първоначалния кариес въз основа на всепризнатата CUROLOX® технология. Както и в естественото развитиен на зъба или одонтогенезата, Биоматрикс насърчава растежа на минерални кристали (хидроксилапатитови)  в зъбите. Множество клинични продучвания доказват, че повреденият емайл се регенерира.

Приложение:

В ежедневната стоматологична практика, лечението може да бъде оптимално интегрирано в процеса на професионално почистванена зъбите.

REGENAMEL® се нанася директно върху почистената кариозна лезия с помощта на апликатор.

Една интелигентна терапевтична концепция

Водената емайлна регенерация (GER) скъсява разстоянието между профилактиката и инвазивните процедури. Днес зъболекарите са в състояние да предложат на своитепациенти ефективно лечение. REGENAMEL® представлява безопасно, безболезнено решение, особено за младите пациенти.

Tags:

Same In Category

Related Blogs By Tags

Leave A Comment