"Дентасюис ЕООД"

 Новото биомедицинско решение е базирано на откритията на екип от специалисти и изследователи - революционната технология CUROLOX. Те откриват малки „умни“ белтъчни молекули със специалната сподсобност да образуват триизмерна биоматрица с голям афинитет към зъбна реминерализация. Благодарение на тези молекули се активира процеса на възстановяване.

Лечение на кариес - Лесно, сигурно, без болка

REGENAMEL® се използва за лечение на началните кариозни лезии чрез регенериране на зъбния емайл. Твърдата тъкан на зъбите е дълбоко ременирализирана като се избягва необходимостта от инвазивни стоматологични процедури.

Това помага за запазването на зъбитевъзможно най-дълго.

• Регенерира дентална твърда тъкан в дълбочина

• Спира първоначалните кариеси

• Предпазва от инвазивни процедури

Регенеративна авангардна технология

REGENAMEL® образува биоматрица  в лезията на първоначалния кариес въз основа на всепризнатата CUROLOX® технология. Както и в естественото развитие на зъба или одонтогенезата, Биоматрикс насърчава растежа на минерални кристали (хидроксилапатитови)  в зъбите. Множество клинични продучвания доказват, че повреденият емайл се регенерира.

Приложение:

В ежедневната стоматологична практика, лечението може да бъде оптимално интегрирано в процеса на професионално почистване на зъбите.

REGENAMEL® се нанася директно върху почистената кариозна лезия с помощтана апликатор.

Лечение на клас D1, D2 и D3 (не кавитационни)

Една интелигентна терапевтична концепция

Водената емайлна регенерация (GER) скъсява разстоянието между профилактиката и инвазивните процедури. Днес зъболекарите са в състояниеда предложат на своите пациенти ефективно лечение.  REGENAMEL® представлява безопасно, безболезнено решение, особено за младите пациенти.


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

REGENAMEL® Реминерализиращ гел

  • Модел REGENAMEL®
  • Наличност В наличност

Етикети: REGENAMEL®


Онлайн магазин
ДЕНТАСЮИС ЕООД © 2018