"Дентасюис ЕООД"
  • Калцуни еднократни 100 бр.
Висока плътност;
Универсален размер;

Лесни за Поставяне.


Произведени са от хлорполиетилен (CPE). Този материал придава грапавина на продукта и го прави устойчив на подхлъзване при ходене по гладки или мокри повърхности. Използваният цвят за производството им е наситено синьо. Този цвят прави продукта лесно разпознаваем и удобен. Снабдени са със здрав ластик, който ги прикрепя плътно към глезена на крака и предотвратява падането им по време на работа. Калцуните са произведени от плътен и здрав материал, който ги прави устойчиви на разкъсване и гарантира спокойно изпълнение на служебните задължения. Употребяват се еднократно.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Калцуни еднократни 100 бр.

  • Модел Калцуни еднократни 100 бр.
  • Наличност В наличност
  • 6,00лв.


Европейско финансиране

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

 

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието .

 

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

 

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

 

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

 

Начало: 02.06.2023 г.

Край: 02.06.2024 г.

Онлайн магазин
ДЕНТАСЮИС ЕООД © 2023