"Дентасюис ЕООД"

Елиминира нуждата от класическата разцветка VITA само с ЕДНА ШПРИЦА

Универсален композит с хамелеонов ефект

Перфектна адаптация на цветовете


ONEshade е универсален композит, който естетически съвпада с всеки пълнеж с един нюанс. Широката му способност за съвпадение на цветовете елиминира процедурата по вземане на сянка, намалявайки съставния инвентар и спестявайки време и пари на лекарите. В комбинация с OliBulk Fill като основа може да се направи почти всеки пълнеж.

Лесно втвърдяващ се пълнещ композит с високо съдържание на неорганичен пълнител. Перфектен за възстановявания както в предната, така и в задната област на зъбите, както и за направа на инкрустации, инкрустации и фасети. Подходящ и за изграждане на пънове и удължено уплътняване на фисури Специалната комбинация от макро и микро пълнители придава на този материал изключителните му физически свойства и го прави лесен за полиране. Благодарение на тези отлични качества, този материал е изключително устойчив на плаки. Научно доказано, че е особено биосъвместим и нежен към венците. Показан за използване при реставрации от всички класове кухини.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

ONEshade by OLIDENT

  • Модел ONEshade by OLIDENT
  • Наличност В наличност
  • 65,00лв.


Европейско финансиране

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

 

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието .

 

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

 

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

 

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

 

Начало: 02.06.2023 г.

Край: 02.06.2024 г.

Онлайн магазин
ДЕНТАСЮИС ЕООД © 2023