"Дентасюис ЕООД"

Комплект от 6 броя шприци композит Olirevo по 4 гр. всяка.

Комплектът се състои от: 1бр. А1; 1бр.А2; 1бр.А3; 1бр.А3.5; 1бр.ОА2; 1бр. B2

Първият на пазара нанохибриден композит, който е толкова удобен и лесен за оформяне. Съставът му се нарича“ Восъкоподобен“, подсилващ създаването на високо естетични реставрации с механични свойства, които гарантират дълготраен и надежден резултат.

Благодарение на изключителната устойчивост на натиск, Olirevo понася голямо натоварване както върху оклузални, така и върху инцизални повърхности. Освен това Olirevo има необикновено ниска разтворимост във вода – повече от 7 пъти по-ниска от стандартна по ISO.

Този факт, както и по-малкото износване на Olirevo, осигуряват дълготряйни естетически реставрации!

Опаковка: кутия с 6 бр. шприци
Производител:  Olident Sp.z o.o. – Полша

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

OliREVO set

  • Модел OliREVO set
  • Наличност В наличност
  • 365,00лв.


Европейско финансиране

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

 

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието .

 

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

 

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

 

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

 

Начало: 02.06.2023 г.

Край: 02.06.2024 г.

Онлайн магазин
ДЕНТАСЮИС ЕООД © 2023