"Дентасюис ЕООД"

DEPURDENT® Паста за зъби  с  микрочастици от натурална вулканична пемза. Избелва и полира зъбния емайл. Премахва успешно оцветявания от кафе, чай, вино, цигари и др. Поддържа ефекта от професионално избелване.  Oтлични почистващи свойства с абразивност (RDA 200). pH7


Действа антибактериално, премахва плаката, предотвратява образуването на кариес,  нежно почиства зъбните повърхности. Подходяща за диабетици.

Производител-Wild&Co  -  SWITZERLAND

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

DEPURDENT- полираща паста 75 ml

  • Модел DEPURDENT- полираща паста 75 ml
  • Наличност В наличност
  • 19,00лв.


Европейско финансиране

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

 

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието .

 

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

 

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

 

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

 

Начало: 02.06.2023 г.

Край: 02.06.2024 г.

Онлайн магазин
ДЕНТАСЮИС ЕООД © 2023