"Дентасюис ЕООД"
  • AIRnGO-Сода за полиране класик без аромат

Полиращи пудра КЛАСИК са произведени специално за профилактично и гингивално лечение. Тези пудри могат да се използват с всички типове полиращи апарати на ACTEON SATELEC.

Класик - без аромат

ПОКАЗАНИЯ: отстраняване на зъбен камък/ортодонтско лечение или избелване/, отстраняване на петна по зъбите, отстраняване на остатъци от провизорен зъбен цимент. Полиране на зъбите след отстаняване на зъбен камък. Интерпроксимално почистване, почистване на фисули и сулци, почистване на брекети и ленти бендер. Почистване и подготовка на зъбната повърхност за етцване.

Свойства:

Класик: без болка и ексцезивно кървене, перфектна свежест в устата.

Перла: без натриев бикарбонат, състои се от еднакви по големина микросфери, позволява ултраактивно, забележително ефикасно и безболезнено за пациента полиране. Съобразен за пациенти, съблюдаващи бедна на сол диета.

СЪСТАВ:

КЛАСИК: натриев бикарбонат,хидрофобна силициева киселина, натриев захарин, помощни вещества.

ОПАКОВКИ: бутилки по 250 гр, 4 броя в кутия./цената е за бутилка/

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

AIRnGO-Сода за полиране класик без аромат

  • Производители Acteon Pharma
  • Модел AIRnGO-Сода за полиране класик без аромат
  • Наличност В наличност
  • 40,00лв.


Европейско финансиране

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

 

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието .

 

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

 

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

 

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

 

Начало: 02.06.2023 г.

Край: 02.06.2024 г.

Онлайн магазин
ДЕНТАСЮИС ЕООД © 2023